Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Открий вълнуващия свят на приключенията в Нови Искър! Този живописен регион, известен със своята природна красота и богатство на културно наследство, предлага уникални преживявания, идеални за подарък. Защо не опиташ например полет с балон? От спокойни разходки до екстремни приключения, Нови Искър е мястото, където всяко приключение остава незабравимо.

Виж още
Подреди по:

2 предложения

 • Универсален ваучер подарък за преживяване по избор

  ТИ избираш стойността на ваучера, а получателят избира преживяването

  В цяла България
  1 ден
  от 50лв
 • Полет с балон

  Приключенски полет с балон в цяла България

  Наслади се на красотата на България от високо с приключенски полет с балон! В това преживяване ще се понесеш в компанията на твоите приятели и опитен пилот-инструктор. Полетите с балон са

  В цяла България
  2 часа
  от 1060лв
Всеки ваучер за преживяване от Нови Искър е врата към необятния свят на нови възможности. Подари свободата на избор и възможност за незабравими моменти, които се помнят завинаги. Независимо дали предпочитанията са за спокойствие или за адреналин, всеки може да намери своето място и преживяване. Ако се колебаеш относно подходящия подарък, универсалният ваучер е нашето предложение за теб. Той дава възможност на получателя да избере любимото си преживяване, независимо дали е в региона на Нови Искър или в друга част на страната. Остави избора на преживяване да бъде лично приключение!