Отказ от покупката

Начало » Отказ от покупката

Плановете се променят, и това е нормално. Можеш да упражниш правото си на отказ от покупката до 14 календарни дни след покупката.

 • Възстановява се само стойността на ваучера, без опаковката.
 • Парите се връщат само на купувача на ваучера.
 • Стойността на доставката и опаковката не подлежи на възстановяване.
 • Парите се превеждат по българска левова банкова сметка.
 • Заявките се разглеждат 3 работни дни.
 • Възстановяването се извършва до 7 работни дни.
 • Заявките се приемат само чрез формата, не се приемат по телефон, чат или в свободен текст по имейл.
 • Ако си платил с карта, можеш да поискаш възстановяване към същата карта.

  Попълних формата, но не съм получил отговор
  Виж дали са минали 3 работни дни, провери в папката СПАМ. Ако и там няма – пиши ни на [email protected]

  Искам да се откажа от покупката.
  В правото си да се откажеш от покупката в срок от 14 дни. Попълни формата по-горе. Ще получиш потвърждение на посочения e-mail – провери папката спам. В срок от 5 работни дни ще направим връщането.
  Ако не си получил парите си, провери още веднъж банковата си сметка и се свържи с нас на [email protected]

  Моето преживяване беше отменено от изпълнителя.
  Бизнесите, с които работим, ще направят всичко за да осъществят твоето преживяване. Въпреки това, понякога няма друг избор освен събитието да се отмени. Ако това е твоят случай, изпълнителят на услугата трябва да ти предложи друга дата в следващия календарен месец. Ако изпълнителят не може да предложи подходящи дати в следващия календарен месец, свържи се с нас и ще активираме твоят ваучер наново. Ще можеш да го използваш за друго преживяване от каталога на Gifto.

  За моето преживяване няма обявени дати.
  В условията на всяко преживяване пише кога и по какъв начин се провежда. Изпълнителят на услугата трябва да ти предложи дата според заявения график. Ако не може да предложи дата в рамките на 1 календарен месец, свържи се с нас и ще реактивираме твоят ваучер, за да можеш да го използваш за друго преживяване. За някои преживявания датите се определят преди сезона. За всяко преживяване сме посочили сезонността, а за конкретни дати проверявай месец-два преди сезона.

  За моето преживяване няма удобни за мен дати.
  Ако искаш преживяването да се случи на конкретни дати, можеш да провериш дали са свободни като се свържеш с нас през ТАЗИ форма.
  Ако вече си закупил ваучер и не са минали 14 дни, можеш да се откажеш от покупката и ние ще ти върнем парите. Някои преживявания имат сезонност, и резервациите в последния момент не винаги се получават. Такива са моторните шейни, яхтите,