Подходяща опаковка за всеки подарък

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail – 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Подходяща опаковка за всеки повод

Ваучер в плик

Ваучерът ще бъде принтиран върху плътна хартия и поставен в подаръчен плик. Върху ваучера има място за пожелание – напиши го по време на покупката и ще го принтираме, или остави празно за да напишеш нещо на ръка после.

Ваучер в кутия

Ярка и ефектна кутия тип „чекмедже“, в която ще сложим ваучера.

Налична в три цвята – син, жълт и червен. Добре се съчетава с подаръчна торбичка.

Ваучер в луксозна кутия

Впечатляваща, качествено изработена кутия с магнитно затваряне. Ще заеме своето място на рафта с книгите и ще напомня за вълнуващото преживяване години наред.

Торбичка с картичка

Допълващ аксесоар за твоят уникален подарък. Торбичката прави подаряването още по-запомнящо се. Торбичката не е брандирана и може да се използва отново. И отново.

Подарявай дигитално!

Дигитален ваучер – веднага след приключването на поръчката ще получиш дигитален ваучер, който можеш да изпратиш на свой близък. Ваучерите могат да се подаряват свободно. Не е нужно, но може да се принтира!

Електронна честитка – един природосъобразен начин да подариш нещо на свой близък от разстояние. В посочения от теб ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл. В него развълнуваният получател ще намери твоите пожелания и дигитален ваучер за незабравимо преживяване.

Все още не си избрал преживяването?

Разгледай всички

Въпроси и отговори