Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Открий вълнуващия свят на авиацията с уникално преживяване в региона на Долна Баня. Разположено сред живописни планински релефи и спокойни зелени поляни, летище Долна Баня е идеалното място за твоите първи стъпки в света на пилотирането. Тук можеш да се насладиш на уникален полет с урок по пилотиране, подходящ както за ентусиасти, така и за тези, които искат да разширят своите хоризонти с ново и вълнуващо начинание.

Не пропускай възможността да се докоснеш до облаците и да усетиш свободата на небето. Закупи ваучер за полет с урок по пилотиране и направи първата стъпка към твоето ново хоби или мечта!

Виж още
Подреди по:

2 предложения

 • Универсален ваучер подарък за преживяване по избор

  ТИ избираш стойността на ваучера, а получателят избира преживяването

  В цяла България
  1 ден
  от 50лв
 • Подари полет с урок

  Полет с урок по пилотиране на самолет за 1 или 2-ма – Долна Баня, до София

  Управлявай самолет - сбъдни една своя мечта или подари нещо уникално на твой близък! Това със сигурност е едно запомнящо се и вдъхновяващо преживяване, което не се случва всеки ден - съвсем

  София
  30 минути
  от 360лв
Изборът на преживяване от региона на Долна Баня е страхотен начин да опиташ нещо ново и да се насладиш на незабравими моменти. Твоят ваучер обаче не ограничава избора ти само до този регион. Ако решиш, че искаш да опиташ други преживявания, нашият сайт предлага множество варианти от всички краища на страната. Избери това, което най-добре отговаря на твоите интереси и предпочитания. Не си сигурен какво точно искаш? Няма проблем! Универсалният ваучер ти дава свободата да избереш идеалното преживяване в момент, който е най-подходящ за теб. Подари възможност за избор и създай спомени, които ще бъдат ценени завинаги.