Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Летище Ихтиман се намира в непосредствена близост до столицата и предлага вълнуващи въздушни преживявания, които ще те накарат да почувстваш адреналина в кръвта си. От полети със самолет до мотоделтапланер, регионът е идеален за тези, които търсят нещо различно от стандартните забавления.

Не изпускай шанса да изненадаш някого или да си подариш едно вълнуващо небесно приключение! Разгледай нашите предложения и избери твоето незабравимо преживяване!

Виж още
Подреди по:

2 предложения

 • Подари преживяване

  Полет със самолет край София – почувствай се като пилот с Cessna 150

  Вятър в косите, зашеметяващи гледки и много адреналин – почувствай се като пилот на самолет Cessna 150 и полети край София! Наслади се на едно незабравимо преживяване с лицензиран

  София
  20 минути
  от 169лв
 • Подари незабравимо преживяване

  Пакет полет с мотоделтапланер и самолет до София

  Впусни се в две незабравими преживявания в един ден - комбинирай полет с мотоделтапланер и полет със самолет! Ако си фен на въздушните приключения, отдели си един цял ден за две вълнуващи

  София
  1 час
  от 199лв
Подаръците винаги са израз на внимание и грижа. Ваучерът за преживяване от Летище Ихтиман може да бъде страхотен избор, но ако имаш съмнения относно специфичните предпочитания на получателя, универсалният ваучер предлага възможността той сам да избере своето уникално преживяване. Това е чудесен начин да предоставиш свобода и да се увериш, че подаръкът ще бъде по вкуса на всеки. Универсалният ваучер може да бъде използван за всяко едно от предлаганите преживявания в сайта, което го прави идеален избор за тези, които предпочитат да оставят възможностите отворени и да предложат максимално удовлетворение от подаръка.