Сноуборд курс за деца или индивидуален урок за един или двама – Боровец

Сноуборд курс за деца или индивидуален урок за един или двама – Боровец

к.к. Боровец, Рила

Искаш да запалиш детето си по зимен спорт или да подариш едно незабравимо преживяване на детето на приятел?

Подаръчният ваучер за сноуборд курс за деца или индивидуален урок по сноуборд каране за един или двама в Боровец е правилният избор!

Подари едно уникално приключение, изпълнено с нови знания и умения, снежни емоции и ново хоби!

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

Преживяването не се предлага в момента

к.к. Боровец, Рила

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
Безкрайна валидност

Чудесна идея за подарък на дете за рожден ден, имен ден или друг специален повод! Сподели урок с детето си или вземи ваучер за две деца, за да е още по-весело!

Подари най-доброто зимно преживяване на детето си или на детето на приятел и позволи на малчугана да добие една стабилна основа в сноуборд карането!

Ваучер, който осигурява време на открито, красиви снежни покривки, чист въздух и страхотна компания или индивидуално обучение.

Какво е преживяването

Детският сноуборд курс или индивидуален урок в Боровец е специално създаден за по-малките, като е предназначен за деца от 5 до 13 годишна възраст. Той подарява не само сноуборд обучение, но и възможност за нови запознанства и запалване по нов зимен спорт.

Сноуборд курсовете за деца осигуряват основните умения, знания и техники в карането на борд, а влюбването в спорта е гарантирано. Децата могат да се научат на основни умения, като тръгване, спиране, завиване, скачане и други трикчета, според нивото на всеки. Вземи курс за трима приятели, с които сте на еднакво ниво, и се възползвайте от отстъпка и дата по избор!

От друга страна индивидуалните уроци по сноуборд за деца подаряват персонално внимание за всяко дете, където научаването на основите обикновено се случва по-бързо. Можеш да избереш и индивидуален урок за двама и да споделиш преживяването с детето си, или то да го използва заедно с приятел, брат или сестра (стига да са на едно ниво).

През цялото време на сноуборд обучението за деца присъства опитен и лицензиран инструктор, който води заниманието и гарантира безопасността на всеки участник.

Условия

Резервация С предварителна резервация, поне 48 часа преди началото на курса или урока по сноуборд, при свободни места.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. Организаторът може да отмени резервация при неподходящи метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства, като затваряне на курорта или сноуборд сезона.
Ограничения Курсовете и уроците за деца са за възраст 5-13 години. В индивидуалният урок за двама могат да участват деца и възрастни (до 65 г.), които са на едно ниво. Не е необходим опит, само добро здравословно състояние и базова спортна култура.
Други условия Ако не можеш да използваш ваучера на датите за курс за деца, можеш да го използваш за други сноуборд курсове на организатора – за начинаещи и напреднали, freestyle, извънпистово каране и др. Можеш да избереш курс за 3-ма души, които са приблизително на едно ниво, и да се възползваш от отстъпка и дата по избор!
Времетраене Курсът по сноуборд включва общо 6 часа уроци, проведени в рамките на 3 дни, по 2 часа на ден. Индивидуалният урок трае 2 часа.
Включено
 • Професионален инструктор
 • Професионална консултация при избор на дъска и екипировка
 • Курс - 6 часа уроци (3 дни х 2 часа), грамота за завършване
 • Индивидуалният урок е 2 часа
Не включва
 • Транспорт
 • Екипировка
 • Лифт карта
Облекло Ваучерът не включва сноуборд екипировка – носи своя или наеми на място. Необходими са сноуборд с автомати и обувки, водонепропускливи яке и панталон, маска (очила), ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи. Препоръчително е да носиш и термобельо, каска и протектори, слънцезащитен крем.
Брой участници Индивидуалните уроци се провеждат самостоятелно за един или двама с инструктор, а курсът се провежда в група 3-5 деца.

Кога?

Курсът по сноуборд за деца се провежда на определени дати по график, а индивидуалните уроци за един или двама са на дата по избор, при достатъчна снежна покривка и подходящи метеорологични условия. При закупуване на курс за 3-ма души, датите са по избор на клиента.

Въпроси и отговори

 • Какво трябва да нося?
  Задължителни са сноуборд с автомати и обувки (ако нямаш, ще ти помогнат да наемеш на място), каска, водонепропускливи яке и панталон, маска/очила, ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи. Препоръчват се термобельо, протектори (за дупе, наколенки, за гръб), планинска застраховка, слънцезащитен крем.
 • Включени ли са нощувки и храна към ваучера?
 • Има ли включена застраховка към ваучера?

ВАЖНО

Носенето на каска, водонепропускливо яке, панталон и ръкавици, е задължително за деца.

За начинаещи не е необходима лифт карта. При резервацията попитай организатора дали е нужно да закупиш лифт карт.

Вземи курс за 3-ма или индивидуален урок за 2-ма заедно с приятели, братя/сестри, и се възползвайте от отстъпка и дата по избор!

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail - 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно