Сноуборд курс за напреднали или индивидуален урок в Боровец

Сноуборд курс за напреднали или индивидуален урок в Боровец

Ако снежните планински покривки те влекат и нямаш търпение да усетиш вятъра в лицето си докато се спускаш по пистите на сноуборд, то ваучерът за курс за напреднали или индивидуален сноуборд урок в Боровец е точния избор за теб.

А защо пък да не поднесеш специална изненада на приятел или любим човек, който знаеш, че обожава този зимен спорт? Можете заедно да споделите преживяването с урок за двама!

Подари ваучер за курс или урок по сноуборд и превърни зимния сезон в още по-вълнуващо приключение!

150лв

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

к.к. Боровец, Рила

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Страхотен начин да зарадваш сноуборд ентусиаст за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или друг специален повод, но и страхотен начин да поглезиш себе си тази зима!

Курс или индивидуален урок по сноуборд, специално предназначен за напредващи сноубордисти, които търсят начин да усъвършенстват уменията си.

Вълнуващо обучение с опитни и професионални сноуборд инструктори, които ще ти разкрият нови тайни и тънкости, за да заблестиш по пистите!

Какво е преживяването

Подаръчният ваучер за курс по сноуборд за напреднали или индивидуален урок в Боровец е предназначен за сноуборд ентусиастите, които вече имат натрупани основни знания в този спорт. Ако имаш базови умения, но искаш да изчистиш техниката си на каране или да се запознаеш с по-сложни елементи или трикове на снега, то този ваучер е правилният избор за теб.

Можеш да избереш дали да прекараш сноуборд обучението самостоятелно чрез индивидуален урок или да се насладиш на екипно обучение в група в специален курс.

По време на курсовете се залага на елементи, които са по-популярни и интересни за участниците. Всички курсове са 3 дни по 2 часа уроци (общо 6 ч), включват видеоанализ и грамота за завършване. Ако избереш курс за 3-ма заедно с твои приятели, с които сте приблизително на едно ниво, ще можете да се възползвате от отстъпка и дата по избор!

С индивидуалния урок ще получиш персонално внимание и работа върху специфични елементи, с които срещаш затруднения или искаш да усвоиш. Можеш да споделиш преживяването с близък или приятел, с когото сте на едно ниво, като избереш урок за двама. Индивидуалното обучение трае 2 часа и се провежда на желана от теб дата.

Професионални и опитни инструктори ще се погрижат за това да се изкачиш на следващото ниво на сноуборд каране и да се изненадаш от самия себе си!

Условия

Резервация С предварителна резервация, поне 48 часа преди началото на курса или урока по сноуборд, при свободни места.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. При неподходящи метеорологични условия обучението може да се проведе на друга дата.
Ограничения Минималната възраст за участие в сноуборд курс или урок е 5 години, а максималната – 65 години. Необходимо е участниците да имат добро физическо здраве и базова спортна култура.
Други условия В случай че не можеш да използваш ваучера на датите за курс, можеш да се възползваш от други сноуборд курсове на организатора – за деца, за начинаещи, freestyle, извънпистово каране и др. Ако закупиш ваучер за курс за 3-ма заедно с приятели, ще ползвате отстъпка и дата по избор.
Времетраене Курсовете по сноуборд включват общо 6 часа уроци, проведени в 3 дни, по 2 часа на ден. Индивидуалният урок продължава 2 часа.
Включено
  • Курс - 6 часа уроци (3 дни х 2 часа), видеоанализ и грамота
  • Индивидуален урок - 2 часа
  • Лицензиран инструктор
  • Професионална консултация при избор на дъска и екипировка
Не включва
  • Транспорт и лифт карта
  • Екипировка
  • Нощувки и храна
Облекло Ваучерът не включва сноуборд екипировка – носи своя или организаторът ще съдейства за наем на място. Необходими са сноуборд с автомати и обувки, водонепропускливи яке и панталон, маска (очила), ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи. Препоръчително е да носиш и термобельо, каска и протектори, слънцезащитен крем.
Брой участници Индивидуалните уроци се провеждат самостоятелно за един или двама с инструктор, а курсовете могат да се проведат при група от 3-8 човека.

Кога?

През зимния сезон, с предварителна резервация и при подходящи условия, когато и пистите работят. Курсовете се провеждат на определени дати по график. Курсовете за 3-ма и индивидуалните уроци са на дата по твой избор.

Въпроси и отговори

ВАЖНО

Необходимо е да се закупи отделно лифт карта за спусканията по пистите. Можеш да наемеш сноуборд екипировка на място, в случай че не разполагаш със собствена.

Ако закупиш ваучер за курс за 3-ма или индивидуален урок за 2-ма, ще можеш да използваш отстъпка и дата по избор с приятели, с които сте на едно ниво.

Всеки клиент може да се възползва от допълнителни услуги, като сервизиране на сноуборд дъски – ваксиране, точене на кантове, пълнене на бази и други.

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail - 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Често задавани въпроси

  • Как работи Gifto?
  • Как ще получа ваучера?
  • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.
messenger-chat-icon

Отвори FB Messenger

Или потърси gifto.bg в приложението

viber-chat-icon

Отвори Viber

Или потърси gifto.bg в приложението

faq-chat-icon

FAQ

Виж често задавани въпроси

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.