Сноуборд курс за напреднали или индивидуален урок в Боровец

Сноуборд курс за напреднали или индивидуален урок в Боровец

к.к. Боровец, Рила

Ако снежните планински покривки те влекат и нямаш търпение да усетиш вятъра в лицето си докато се спускаш по пистите на сноуборд, то ваучерът за курс за напреднали или индивидуален сноуборд урок в Боровец е точния избор за теб.

А защо пък да не поднесеш специална изненада на приятел или любим човек, който знаеш, че обожава този зимен спорт? Можете заедно да споделите преживяването с урок за двама!

Подари ваучер за курс или урок по сноуборд и превърни зимния сезон в още по-вълнуващо приключение!

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

персонализиран ваучер
това преживяване сега
Вече имаш ваучер?

Заяви резервация тук

к.к. Боровец, Рила

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Страхотен начин да зарадваш сноуборд ентусиаст за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или друг специален повод, но и страхотен начин да поглезиш себе си тази зима!

Курс или индивидуален урок по сноуборд, специално предназначен за напредващи сноубордисти, които търсят начин да усъвършенстват уменията си.

Вълнуващо обучение с опитни и професионални сноуборд инструктори, които ще ти разкрият нови тайни и тънкости, за да заблестиш по пистите!

Какво е преживяването

Подаръчният ваучер за курс по сноуборд за напреднали или индивидуален урок в Боровец е предназначен за сноуборд ентусиастите, които вече имат натрупани основни знания в този спорт. Ако имаш базови умения, но искаш да изчистиш техниката си на каране или да се запознаеш с по-сложни елементи или трикове на снега, то този ваучер е правилният избор за теб.

Можеш да избереш дали да прекараш сноуборд обучението самостоятелно чрез индивидуален урок или да се насладиш на екипно обучение в група в специален курс.

По време на курсовете се залага на елементи, които са по-популярни и интересни за участниците. Всички курсове са 3 дни по 2 часа уроци (общо 6 ч), включват видеоанализ и грамота за завършване. Ако избереш курс за 3-ма заедно с твои приятели, с които сте приблизително на едно ниво, ще можете да се възползвате от отстъпка и дата по избор!

С индивидуалния урок ще получиш персонално внимание и работа върху специфични елементи, с които срещаш затруднения или искаш да усвоиш. Можеш да споделиш преживяването с близък или приятел, с когото сте на едно ниво, като избереш урок за двама. Индивидуалното обучение трае 2 часа и се провежда на желана от теб дата.

Професионални и опитни инструктори ще се погрижат за това да се изкачиш на следващото ниво на сноуборд каране и да се изненадаш от самия себе си!

Условия

Резервация С предварителна резервация, поне 48 часа преди началото на курса или урока по сноуборд, при свободни места.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. При неподходящи метеорологични условия обучението може да се проведе на друга дата.
Ограничения Минималната възраст за участие в сноуборд курс или урок е 5 години, а максималната – 65 години. Необходимо е участниците да имат добро физическо здраве и базова спортна култура.
Други условия В случай че не можеш да използваш ваучера на датите за курс, можеш да се възползваш от други сноуборд курсове на организатора – за деца, за начинаещи, freestyle, извънпистово каране и др. Ако закупиш ваучер за курс за 3-ма заедно с приятели, ще ползвате отстъпка и дата по избор.
Времетраене Курсовете по сноуборд включват общо 6 часа уроци, проведени в 3 дни, по 2 часа на ден. Индивидуалният урок продължава 2 часа.
Включено
  • Курс - 6 часа уроци (3 дни х 2 часа), видеоанализ и грамота
  • Индивидуален урок - 2 часа
  • Лицензиран инструктор
  • Професионална консултация при избор на дъска и екипировка
Не включва
  • Транспорт и лифт карта
  • Екипировка
  • Нощувки и храна
Облекло Ваучерът не включва сноуборд екипировка – носи своя или организаторът ще съдейства за наем на място. Необходими са сноуборд с автомати и обувки, водонепропускливи яке и панталон, маска (очила), ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи. Препоръчително е да носиш и термобельо, каска и протектори, слънцезащитен крем.
Брой участници Индивидуалните уроци се провеждат самостоятелно за един или двама с инструктор, а курсовете могат да се проведат при група от 3-8 човека.

Кога?

През зимния сезон, с предварителна резервация и при подходящи условия, когато и пистите работят. Курсовете се провеждат на определени дати по график. Курсовете за 3-ма и индивидуалните уроци са на дата по твой избор.

Въпроси и отговори

ВАЖНО

Необходимо е да се закупи отделно лифт карта за спусканията по пистите. Можеш да наемеш сноуборд екипировка на място, в случай че не разполагаш със собствена.

Ако закупиш ваучер за курс за 3-ма или индивидуален урок за 2-ма, ще можеш да използваш отстъпка и дата по избор с приятели, с които сте на едно ниво.

Всеки клиент може да се възползва от допълнителни услуги, като сервизиране на сноуборд дъски – ваксиране, точене на кантове, пълнене на бази и други.

Често задавани въпроси

  • Как работи Gifto?
  • Как ще получа ваучера?
  • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.