Сноуборд курс free style, извън пистата или индивидуален урок – Боровец

Сноуборд курс free style, извън пистата или индивидуален урок – Боровец

к.к. Боровец, Рила

Ако си фен на сноуборд карането и искаш да опиташ нещо различно тази зима, ваучерът за сноуборд курс по freestyle, „извън писта“ или индивидуален сноуборд урок е точният избор за теб.

Можеш да вземеш и подаръчен ваучер за любим човек, който знаеш, че е запален по този зимен спорт, и няма търпение да усети снежната покривка по пистите на Боровец.

Очакват те адреналин, чист въздух, планински гледки, много сняг и много нови знания и умения в карането на сноуборд.

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

персонализиран ваучер
това преживяване сега
Вече имаш ваучер?

Заяви резервация тук

к.к. Боровец, Рила

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Прекрасен начин да зарадваш приятел, колега, любим човек или партньор с едно зимно преживяване, което гарантира нови знания, емоции и адреналин!

Обучение по каране на сноуборд, което е малко по-различно от стандартното, и ще те запознае с free style или карането извън пистите.

Прекарай време на открито, полюбувай се на красивите снежни покривки, подишай чист въздух, докато учиш нови трикове със сноуборда и покоряваш снежните писти на Боровец.

Какво е преживяването

Можеш да избереш от следните опции:

Курс по каране на сноуборд free style

Ако вече си достатъчно опитен да разцепваш цялата планина и управляваш свободно борда, но искаш да се изкачиш на следващото ниво и да вдигнеш нивото на адреналин в кръвта и да можеш да се забавляваш на фън парковете, то сноуборд курсът free style е подходящ за теб. Ще се научиш да скачаш, да пързаляш боксове и тръби и още! Инструкторите ще ти дадат една стабилна основа във фрийстайла, която ще можеш да използваш, за да се развиваш сам за напред.

Извънпистово каране на сноуборд

Ако копнееш да усетиш чувството на дълбокия сняг и адреналина от извън пистовото каране, това е твоят курс! Ще можеш да се докоснеш и да усвоиш основите, като по време на курса ще се работи по техниката и динамичното управление на борда в неравен терен. В резултат на курса ще можеш да се насладиш на увереността, която ти е нужна, за да излезеш извън пистата, и да се чувстваш като истински професионалист!

Индивидуален сноуборд урок

Персонален урок по сноуборд каране, в който получаваш индивидуално внимание, и се набляга на елементите от карането, които искаш да усвоиш или изчистването на конкретни технически проблеми. Подходящ за всички нива.

Можеш да избереш индивидуален урок за двама, за да споделиш преживяването с половинката, близък или приятел, с когото сте приблизително на еднакво ниво.

Условия

Резервация С предварителна резервация, поне 48 часа преди началото на курса или урока по сноуборд, при свободни места.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. При неподходящи метеорологични условия обучението може да се проведе на друга дата.
Ограничения Минималната възраст за участие в сноуборд курс или урок е 5 години, а максималната – 65 години. Необходимо е участниците да имат добро физическо здраве и базова спортна култура.
Други условия В случай че не можеш да използваш ваучера на датите за курс, можеш да го използваш за други сноуборд курсове на организатора – за деца, за начинаещи, за напреднали, и др. Можеш да вземеш курс за 3-ма заедно с твои приятели, с които сте на приблизително едно ниво, и да ползвате отстъпка и дата по избор!
Времетраене Курсовете по сноуборд включват общо 6 часа уроци, проведени в рамките на 3 дни, по 2 часа на ден. Индивидуалният урок продължава 2 часа.
Включено
 • Курс - 6 часа уроци (3 дни х 2 часа), видеоанализ, грамота
 • Индивидуален урок - 2 часа
 • Квалифициран и опитен инструктор
 • Професионална консултация при избор на дъска и екипировка
Не включва
 • Транспорт и лифт карта
 • Екипировка - организаторът съдейства за наем на място
 • Нощувки и храна
Облекло Ваучерът не включва сноуборд екипировка, която е задължителна за курсовете или уроците по сноуборд. Носи своя собствена сноуборд екипировка или наеми на място в Боровец. Необходими са сноуборд с автомати и обувки, водонепропускливи яке и панталон, маска (очила), ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи. Препоръчително е да носиш и термобельо, каска и протектори, слънцезащитен крем.
Брой участници Индивидуалните уроци се провеждат самостоятелно за един или двама с инструктор, а курсовете са в група от 3-8 човека.

Кога?

През зимния сезон, на определени дати по график, при подходящи условия и с предварителна резервация. Ако избереш курс за 3-ма или индивидуален урок – датата е по твой избор.

Въпроси и отговори

 • Какво трябва да нося?
  Освен задължителната сноуборд екипировка, която е необходимо да осигуриш сам за себе си, като наемеш или си донесеш собствена, е желателно да имаш и термобельо, предпазна маска или очила, ръкавици, шапка, дълги и топли чорапи, слънцезащитен крем и протектори (каска, наколенки и др.)
 • Включени ли са нощувки и храна към ваучера?
 • Има ли включена застраховка към ваучера?

ВАЖНО

Участниците сами си осигуряват екипировка, лифт карта и застраховка. Организаторът може да съдейства за наем на сноуборд оборудване на място.

Вземи ваучер за курс за 3-ма или индивидуален урок за 2-ма заедно с твои приятели и се възползвайте от отстъпка и дати по избор!

Всеки клиент може да се възползва от допълнителни услуги, като сервизиране на сноуборд дъски – ваксиране,
точене на кантове, пълнене на бази и други.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.