Ирисова фотография – заснемане на ирис – студио Irisception, София

Ирисова фотография – заснемане на ирис – студио Irisception, София
София
ID20018

гр. София, център

Очите са най-искрената част от нас – издават истинските чувства и емоции, а тяхната красота е безгранична!

Добави нов, интригуващ елемент в дома си – ирисовата фотография улавя и най-малките детайли на ириса – цветната част на окото, и го превръща в художествено произведение.

Подари уникално лично изкуство с различна форма, размер и материал, които нашепват за загадъчност и естетика – от професионално фото студио Irisception, София!

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

персонализиран ваучер
това преживяване сега
Вече имаш ваучер?

Заяви резервация тук

гр. София, център

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

Подари заснемане в професионално студио в София на невероятната красота на очите, които с помощта на уникални ефекти се превръщат във вълнуващи изображения.

Избери форма, размер и материали за твоето индивидуално произведение на изкуството – ирисовата фотография позволява създаване на истински шедьоври.

Обогати дома си с картини, които излъчват личен стил, характер и естетика. Уникален подарък за любим човек, двойка, младоженци, дете или семейство.

Какво е преживяването?

Знаете ли какво е ирисова фотография и как тя се е превърнала в изкуство?

Заснемането на ириса представлява нетрадиционна макро фотография със специализирана фототехника, която превръща окото в произведение на изкуството. Ирисът е като пръстовия отпечатък – уникален и отличаващ се.

Можеш да избереш от две опции – професионално заснемане на 1 ирис и печат върху фотохартия 20х20 см, или студийно заснемане на 2 ириса и печат върху фотохартия 25х25 см.

Студиото Irisception София е специализирано в макро фотография на ириси и създаването на произведения на изкуството, които пресъздават красотата на очите. Професионалните фотографи редактират твоята снимка, за да я оптимизират за висококачествен печат, запазвайки всички цветове и шарки оригинални.

С този подаръчен ваучер ще имаш възможността да видиш, може би за първи път, невероятната естетика на очите си, защото заснемането е на много високо ниво.

С допълнение на уникалните ефекти, които използват професионалистите, ирисът на окото се превръща във вълнуващо изображение. Крайният резултат се отпечатва на място на висококачествена фотохартия, която може да бъде използвана, за да запечата специални моменти и да оживи всеки дом.

За още по-внушителен портрет, би могъл да избереш по-голям размер или печат върху друг материал по желание, срещу допълнително заплащане. Студиото работи с печатница, в която може да се изработят различни форми, размери и материали. Размерите могат да достигнат до 150 см, а формите могат да бъдат правоъгълна, продълговата, кръгла или квадратна. Материалите са акрилно стъкло, алуминий, фотохартия и канава.

Ирисовата фотография е една лична фотосесия, която можеш да направиш за себе си или да подариш на свои близки, приятели, двойка, дете или семейство.

Избери незабравим подарък за всеки повод – рожден ден, сватба, годеж, св. Валентин, годишнина и др., който ще остави спомен завинаги под формата на уникално и лично произведение на изкуството!

Кога?

Целогодишно, с предварителна резервация. Работното време на студиото е от вторник до неделя, от 11:00-18:00 ч. Понеделник е почивен ден.

Условия

Резервация Препоръчително е да направиш резервация поне един ден предварително.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия.
Времетраене Самото заснемане на ириса не отнема повече от 1-2 минути, останалата част е техническа обработка, която отнема между 30-40 минути.
Ограничения Минималната възраст за ирисова фотография е 5 г.
Включено
  • Професионално заснемане на 1 или 2 ириса, според избраната опция
  • Филтър по желание
  • Печат върху фотохартия 20x20 см или 25х25 см
Не включва
  • Печат в по-голям размер или друг материал по желание - с доплащане на място
  • Рамкиране - с доплащане на място
Съвети Хора, които носят лещи, трябва да си носят контейнер и течност, защото лещата пречупва светлината и пречи за заснемането на ириса.
Брой участници Можеш да избереш заснемане на 1 или 2 ириса. Заснемането на 2 ириса може да бъде на един или на 2-ма души. Минималният брой е 1, няма ограничение за максималния брой участници – избери съответния брой ваучери.

Повече информация

ВАЖНО

Можеш да избереш от две опции – заснемане на 1 ирис и печат върху фотохартия 20х20 см, или заснемане на 2 ириса (за 1 или 2-ма) и печат върху фотохартия 25х25 см

Можеш да избереш по-голям размер, печат върху друг материал или рамкиране, с доплащане. Заснемане и печат в студиото траят общо 30-40 минути, а изработка в печатница – 7-10 дни.

Минимална възраст – 5 г. Хора с контактни лещи трябва да носят контейнер и течност, тъй като лещите пречат на заснемането на ириса.

Често задавани въпроси

  • Как работи Gifto?
  • Как ще получа ваучера?
  • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.