Масаж по избор от 4 опции в Морска къща – София

Масаж по избор от 4 опции в Морска къща – София

гр. София, ж.к. Боровo

Натовареното ежедневие често води до натрупване на стрес, напрежение и тревога. Тези емоции, от своя страна, могат да причинят редица физически неприятности, както и психически дискомфорт.

Масажът е сред най-ефективните методи за справяне с тези проблеми и за отстраняването на всякакъв вид излишно напрежение от тялото.

Позволи си да се погрижиш за себе си и да се отпуснеш в ръцете на опитен и квалифициран масажист или пък поднеси прекрасен подарък на приятел, колега, близък или любим човек с масаж по избор в един от най-престижните холистични центрове в София.

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

Преживяването не се предлага в момента

гр. София, ж.к. Боровo

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

Избери от богато разнообразие от различни масажи, които са създадени с цел релаксация, терапия и подобрение на физическото и психическо здраве.

Наслади се на един ден, отдаден специално на теб и твоя комфорт или позволи на твой приятел или приятелка да се поглези с подарък масаж по избор.

Можеш се отпуснеш и да се насладиш на масажа, знаейки, че за теб ще се погрижи квалифициран специалист от студио „Моренки“ в Морска къща – София.

Какво ще се случи

В деня на твоята резервация ще те посрещнат с усмивка и приветливост в студио за масаж „Моренки“ в Морската къща в София. Ще те настанят удобно в масажната зона, където те очаква пълен релакс.

Масажните процедури се фокусират върху оздравяването и възстановяването на организма. Комбинират се различни методики, които са персонализирани за всеки клиент спрямо неговите нужди и предпочитания.

Можеш да избереш масаж с продължителност 60 минути от следните 4 опции:

 • Релаксиращ/антистрес масаж – погали всички сетива с този приятен и отпускащ масаж. Масажът се извършва в приглушена обстановка със солна лампа, с много леки галещи масажни техники. Подходящ е и за бременни и деца.
 • Ароматерапия – незабравим и приятен масаж с набор от етерични масла с терапевтични свойства. Този масаж може да бъде релаксиращ или класически, докосващ всичките ти сетива с вълшебни аромати по твой избор.
 • Пилинг масаж – един от най-успешните методи за стимулиране на обмяната на веществата, осигуряващ нужния релакс на кожата и тялото. Извършва се с масажни техники и движения с натурален ексфолиант по избор на клиента, на цялото тяло, като след масажа може да се вземе душ.
 • Терапевтичен масаж с пчелен мед (на гръб и стъпала) – чудесен избор при наличие на травми и болки по тялото. Терапевтичните свойства на пчелния мед са известни още от древността за извличане на токсините и повлияване на емоциите. Масажът може да е леко болезнен на места, не се препоръчва за хора, страдащи от алергия към пчелни продукти. Има възможност след масажа да се вземе душ.

Всички масажи са с комплимент чаша чай или вода от Канген система в био бар.

Каквото и да избереш, едно е сигурно – очаква те един отпускаш и рестартиращ ден!

Кога?

Провежда се целогодишно, с предварителна резервация, през всеки ден от седмицата (с изключение на понеделник). Студио за масаж „Моренки“ е със следното работно време:

Понеделник – почивен ден
Вторник-Събота – 10:00-20:00 ч.
Неделя – 10:00-18:00 ч.

Условия

Резервация Масажите са популярен избор за релакс и графиците на масажистите бързо се запълват. Направи своята резервация максимално най-рано, поне 3 дни преди желаната дата.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш с организатора на преживяването според посочените в инструкциите условия.
Времетраене Масажите са продължителност от 60 минути.
Включено
 • Масаж по избор
 • Специализиран масажист
 • Натурални етерични масла
 • Релаксираща атмосфера
 • Чаша чай или вода от Канген система
Брой участници Преживяването е индивидуално, ще присъствате само ти и масажистът.

Повече информация

 • Ограничения
  Масажите са подходящи за всеки, независимо на каква възраст или какъв пол. Все пак, при бременност, алергии или противопоказания, предупреди масажиста предварително.
 • Мога ли да доведа приятели?

ВАЖНО

При наличие на заболявания е добре да предупредиш терапевта предварително.

Ако страдаш от алергични реакции към определени козметични продукти, трябва да уведомиш масажиста преди процедурата.

Един ваучер важи за един човек и за един вид масаж.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.