Рисуване с къна или джагуа за ръце и тяло – София

Рисуване с къна или джагуа за ръце и тяло – София
София
ID16051

гр. София

Татуирай временно върху себе си значим елемент или красива рисунка, която ще украси тялото ти по един дискретен и нежен начин. 

Подчертай своята същност по един нетипичен начин, а ароматът на къната ще те понесе към дълбока релаксация и ще завладее сетивата ти.

Направи необичаен подарък на свои близки и приятели в София – в рисунките се крие изящност, детайлност и дарява притежателя с друг вид красота!

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

персонализиран ваучер
това преживяване сега
Вече имаш ваучер?

Заяви резервация тук

гр. София

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

Бъди по-креативна с летните бижута – избери изключително красива и трайна украса за ръка, китка, глезен или друга част на тялото.

Подари оригинална временна татуировка с къна/джагуа в студио в София – подарък, който би се харесал на всяка специална дама в живота ти.

Запечатай нещо важно за теб, като го илюстрираш с невероятна рисунка с къна или джагуа върху избрана част от тялото – само с натурални материали.

Какво ще се случи

Къносването на ръцете и краката е популярна традиция, идваща от Далечния изток. С този уникален и изящен подарък ще имаш възможност да се докоснеш до древното изкуство в специализирано студио Henna Tattoo в гр. София.

Рисунките с къна или джагуа са вид временни татуировки, които носят усещане за красота и елегантност, а ароматът на природните съставки завладява и повлиява релаксиращо.

Къната е материал, който се приготвя чрез стриването на изсушените листа на Lawsonia inemis. Има кафяво-червеникав цвят, а изобразената рисунка върху кожата се измива след около 10 дни. 

Джагуата е натурална растителна боя, която се получава от плода на Genipapo Americana. Пигментът потъмнява за различно време, в зависимост от количеството аминокиселини, които съдържа твоето тяло. В зависимост от химичния състав в твоето тяло, красивата рисунка ще се задържи около 15-30 дни.

Можеш да избереш желания материал за рисунката – къна или джагуа с размери 15-20 см, както и опции за по-голяма рисунка или добавяне на камъни и брокат.

Рисунката е по избор на клиента от наличния каталог в студиото или предварително коментирана идея.

Съществуват различни стилове на рисуване, които се делят основно на 3 вида:

  • Арабските рисунки са с по-големи елементи, флорални;
  • Индийските от тип менди са с тънки линии и точки, които образуват дантелена шарка;
  • Африканските рисунки са дебели линии, семпли с геометрични и абстрактни форми.

За тези, които внасят по-дълбок смисъл в рисуването с къна, се предлага изрисуване на една от 7-те чакри, както и включване на символи, носещи късмет, благоденствие, просперитет, мъдрост, здраве и други.

Не е нужно обаче да се придържаш към класиката и традицията – рисунките могат да бъдат абсолютно всякакви, по твой избор и вкус. Можеш да избереш временно тату както от традиционните индийски елементи, символи и мандали, така и от множество модерни и минималистични предложения.

Бъди различна и помисли за идея с акцент красота – ваучерът за рисунка с къна или джагуа е подходящ за всеки, който цени изкуството и би желал да го носи върху себе си. 

Кога?

Рисуване с къна или джагуа се извършва целогодишно, всеки ден, с предварително записан час.

Условия

Резервация Резервирай своя час за рисунка поне 3 дни предварително.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия.
Времетраене Зависи изцяло от избора на рисунка. Обикновено отнема 30-40 мин, а след това е необходимо да изсъхне за около 30 мин. (не е нужно да оставаш на място).
Облекло и съвети Трябва да си облечена подходящо, за да може къната да изсъхне и да не се размаже (напр. за рисунка на гръб/кръст с блуза с гол гръб или бюстие).
Включено
  • Рисунка с къна/джагуа с големина 15-20 см
  • Рисуване на идея на клиента след предварителна консултация
  • Изцяло натурални материали
Ограничения Материалите са изцяло натурални и не предизвикват кожни раздразнения, зачервявания, алергични реакции. Въпреки това не се препоръчва за хора с кожни проблеми. Минимална възраст – 14 г. или със съгласие от родител. Не се усеща болка.
Брой участници Ваучерът важи за една рисунка, за 1 човек. За повече участници избери съответния брой ваучери. За групи над 10 човека се свържи с нас за специални условия.

Повече информация

ВАЖНО

Можеш да избереш рисунка с къна или джагуа с размер 15-20 см, както и опция за по-голяма рисунка или допълнително камъни/брокат.

Рисуването е около 30-40 мин, а съхненето още 30 мин. Рисунките с къна издържат около 10 дни, а рисунките с джагуа до 15-30 дни.

Материалите са изцяло натурални, но не се препоръчва за хора с кожни проблеми. Минимална възраст – 14 г. или със съгласие от родител.

Често задавани въпроси

  • Как работи Gifto?
  • Как ще получа ваучера?
  • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.