Ето какво можеш да очакваш от работилницата за хляб от лимец:
- Разходка из винарната по пътя на виното – от гроздето до бутилката. Беседа с лицензиран енолог и дискусия относно етапите на преработка на гроздето.
- Запознаване с Лимеца, неговите качества и приложението му в кулинарията.
- Приготвяне на хляб от лимец с квас – стъпка по стъпка от забъркването до изпичането. Можеш да отнесеш готовото хлебче със себе си и да го хапнеш когато и с когото прецениш.
- Приготвяне на сезонна салата.
- Дегустация на три вина от лимитираната серия HandMade, придружени от сезонната салата, хляб от лимец, ароматни масълца, хумус, плато традиционни сухи мезета (сирена и сушени плодове), гризини, хрупкави мини банички, сезонни плодове (грозде) .