Уроци по Efoil – воден спорт от ново поколение – плаж Крайморие, Бургас

Уроци по Efoil – воден спорт от ново поколение – плаж Крайморие, Бургас

Бургас, Крайморие

Ако си търсач на силни усещания и все още не си опитвал Efoil със SiFly, сега е моментът да “взривиш всички емоции”, които бушуват в теб.

Носи се над водната повърхност с помощта на електрически е-фойл борд – супер модерна, лесна за управление и маневриране дъска, която не изисква специална подготовка или опит.

Изпитай своята смелост и умения за баланс и координация! Предизвикай приятел с подарък ваучер за eFoil изживяване край Бургас!

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

персонализиран ваучер
това преживяване сега
Вече имаш ваучер?

Заяви резервация тук

Бургас, Крайморие

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

SiFly eFoil може да развие скорост до 45 км/ч, летейки над водата – уникално усещане за свобода, подходящо за всички любители на силни изживявания, водни спортове и забавления на открито.

Избери уроци по сърфиране и наем на Efoil със SiFly и се влюби в иновативния воден спорт от ново поколение.

Научи се да караш Ефойл с помощта на най-добрите учители и добави още едно вълнуващо хоби в живота си!

Какво е преживяването?

Е-фойловете са иновативен воден спорт, който набира все по-голяма популярност през последните 2-3 години. Предлага ти невероятното усещане да полетиш над водната повърхност с лекота, без да е необходим предишен опит или специална подготовка. Управляват се изключително лесно и удобно – с безжично Bluetooth дистанционно, което осигурява контрол на скоростта. Сърфът се задвижва от електрически мотор и се издига над водата чрез подемна сила.

Уроците се провеждат на плаж Крайморие, Бургас – можеш да практикуваш всеки ден по време на летния сезон, при подходящи условия. Всеки урок продължава 20 минути практика във водата, а първият урок включва и допълнителен кратък теоретичен курс на сушата. Обучението е подходящо за лица над 10 години и за участници с тегло до 150 кг.

Можеш да закупиш ваучер с опции за 1, 3 или 5 урока, както и след 3-5 урока да наемеш самостоятелно е-foil.

Уроците протичат по следния начин:

 • 1-ви урок – запознаване с eFoil-а, системата за движение и дистанционното управление и техниките за безопасност и правилно падане; сърфиране във водата, в режим начинаещ (спусъкът на дистанционното действа като старт-стоп бутон, а скоростта се задава константно от копчетата на дистанционното), в положение легнал и положение “на четири крака”, завиване, първи опити за излизане на крило и полет над водата;
 • 2-ри урок – сърфиране в режим начинаещ на колена и изправен, удължаване на времето на полет над водата, практикуване на базови завои;
 • 3-ти урок – сърфиране в режим начинаещ в положение изправен, дълги дистанции на движение в полет над водата, завои по време на полет над водата;
 • 4-ти урок – съкращаване на радиуса на завоите, изучаване на карвинг техники за по-резки завои в режим начинаещ;
 • 5-ти урок – изучаване на техниките на сърфиране в динамичен режим, когато скоростта на дъската зависи от налягането върху спусъка на дистанционното и не се задава на константа.

След провеждането на 3 до 5 урока участниците ще са достатъчно подготвени за самостоятелна практика и могат да закупят свой собствен eFoil и да се наслаждават на свободата, която той дава. За тези, които искат допълнително време, се предлага наем, като всяка сесия е с времетраене 20 мин, а вариантите са за 1, 3 или 5 сесии.

Преживяването е чудесен начин за забавление на малки и големи, по време на лятната почивка или през уикенда. Не е необходима предварителна физическа подготовка.

Подари силно емоционално преживяване на семейството, близки и приятели или опитай да полетиш сам над водата – чувството е несравнимо!

Кога?

Услугата е активна всеки ден до края на летния сезон. Работно време няма, водният спорт се практикува само при подходящи условия (равна вода, без вятър), с предварителна резервация.

Условия

Резервация Необходимо е предварителна резервация поне един ден, за да се уточни кога условията ще са най-подходящи за сърфиране с efoil.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. Преживяването може да се отмени/промени поради лоши метеорологични условия или предстоящи такива.
Времетраене Един урок е с времетраене 20 мин практика, а първият урок включва и кратък теоретичен курс на сушата. Една сесия допълнителен наем трае по 20 минути.
Ограничения Преживяването е подходящо за лица над 10 години, с тежест до 150 кг. Не се допуска сърфиране със слънцезащитни, диоптрични очила (освен в определени случаи) и други видове шнорхели и маски.
Включено
 • Уроци/наем на Efoil със SiFly
 • Инструктор и инструктаж
 • Екипировка - каска, радиостанция (в случай на урок) и спасителна жилетка.
Не включва
 • След провеждане на 3-5 урока можеш да наемеш е-фойл без учител, с допълнително заплащане
 • Заснемане
Облекло или съвети Уроците, както и наемите се провеждат със съответната екипировка – каска, радиостанция (в случай на урок) и спасителна жилетка. Участниците трябва да носят със себе си кърпа, слънцезащитен крем, вода за пиене, желателно неопрен (но не задължително), ликра.
Брой участници Ваучерът важи за един участник, за 1, 3 или 5 урока, с опция за наем. Можеш да закупиш ваучери за повече участници, но всеки урок се провежда индивидуално.

Повече информация

ВАЖНО

Всеки урок е с времетраене 20 мин практика във водата, като първият включва кратък теоретичен курс на сушата.

Не се допуска сърфиране със слънцезащитни, диоптрични очила (освен в определени случаи) и други видове шнорхели и маски. Допускат се лица над 10 г. и под 150 кг.

Уроците се провеждат индивидуално, с инструктор. След 3-5 урока можеш да наемеш e-foil самостоятелно с допълнително заплащане.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.