Уроци по Efoil – воден спорт от ново поколение – плаж Крайморие, Бургас

Уроци по Efoil – воден спорт от ново поколение – плаж Крайморие, Бургас

Ако си търсач на силни усещания и все още не си опитвал Efoil със SiFly, сега е моментът да “взривиш всички емоции”, които бушуват в теб.

Носи се над водната повърхност с помощта на електрически е-фойл борд – супер модерна, лесна за управление и маневриране дъска, която не изисква специална подготовка или опит.

Изпитай своята смелост и умения за баланс и координация! Предизвикай приятел с подарък ваучер за eFoil изживяване край Бургас!

115лв

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

Бургас, Крайморие

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

SiFly eFoil може да развие скорост до 45 км/ч, летейки над водата – уникално усещане за свобода, подходящо за всички любители на силни изживявания, водни спортове и забавления на открито.

Избери уроци по сърфиране и наем на Efoil със SiFly и се влюби в иновативния воден спорт от ново поколение.

Научи се да караш Ефойл с помощта на най-добрите учители и добави още едно вълнуващо хоби в живота си!

Какво е преживяването?

Е-фойловете са иновативен воден спорт, който набира все по-голяма популярност през последните 2-3 години. Предлага ти невероятното усещане да полетиш над водната повърхност с лекота, без да е необходим предишен опит или специална подготовка. Управляват се изключително лесно и удобно – с безжично Bluetooth дистанционно, което осигурява контрол на скоростта. Сърфът се задвижва от електрически мотор и се издига над водата чрез подемна сила.

Уроците се провеждат на плаж Крайморие, Бургас – можеш да практикуваш всеки ден по време на летния сезон, при подходящи условия. Всеки урок продължава 20 минути практика във водата, а първият урок включва и допълнителен кратък теоретичен курс на сушата. Обучението е подходящо за лица над 10 години и за участници с тегло до 150 кг.

Можеш да закупиш ваучер с опции за 1, 3 или 5 урока, както и след 3-5 урока да наемеш самостоятелно е-foil.

Уроците протичат по следния начин:

 • 1-ви урок – запознаване с eFoil-а, системата за движение и дистанционното управление и техниките за безопасност и правилно падане; сърфиране във водата, в режим начинаещ (спусъкът на дистанционното действа като старт-стоп бутон, а скоростта се задава константно от копчетата на дистанционното), в положение легнал и положение “на четири крака”, завиване, първи опити за излизане на крило и полет над водата;
 • 2-ри урок – сърфиране в режим начинаещ на колена и изправен, удължаване на времето на полет над водата, практикуване на базови завои;
 • 3-ти урок – сърфиране в режим начинаещ в положение изправен, дълги дистанции на движение в полет над водата, завои по време на полет над водата;
 • 4-ти урок – съкращаване на радиуса на завоите, изучаване на карвинг техники за по-резки завои в режим начинаещ;
 • 5-ти урок – изучаване на техниките на сърфиране в динамичен режим, когато скоростта на дъската зависи от налягането върху спусъка на дистанционното и не се задава на константа.

След провеждането на 3 до 5 урока участниците ще са достатъчно подготвени за самостоятелна практика и могат да закупят свой собствен eFoil и да се наслаждават на свободата, която той дава. За тези, които искат допълнително време, се предлага наем, като всяка сесия е с времетраене 20 мин, а вариантите са за 1, 3 или 5 сесии.

Преживяването е чудесен начин за забавление на малки и големи, по време на лятната почивка или през уикенда. Не е необходима предварителна физическа подготовка.

Подари силно емоционално преживяване на семейството, близки и приятели или опитай да полетиш сам над водата – чувството е несравнимо!

Кога?

Услугата е активна всеки ден до края на летния сезон. Работно време няма, водният спорт се практикува само при подходящи условия (равна вода, без вятър), с предварителна резервация.

Условия

Резервация Необходимо е предварителна резервация поне един ден, за да се уточни кога условията ще са най-подходящи за сърфиране с efoil.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия. Преживяването може да се отмени/промени поради лоши метеорологични условия или предстоящи такива.
Времетраене Един урок е с времетраене 20 мин практика, а първият урок включва и кратък теоретичен курс на сушата. Една сесия допълнителен наем трае по 20 минути.
Ограничения Преживяването е подходящо за лица над 10 години, с тежест до 150 кг. Не се допуска сърфиране със слънцезащитни, диоптрични очила (освен в определени случаи) и други видове шнорхели и маски.
Включено
 • Уроци/наем на Efoil със SiFly
 • Инструктор и инструктаж
 • Екипировка - каска, радиостанция (в случай на урок) и спасителна жилетка.
Не включва
 • След провеждане на 3-5 урока можеш да наемеш е-фойл без учител, с допълнително заплащане
 • Заснемане
Облекло или съвети Уроците, както и наемите се провеждат със съответната екипировка – каска, радиостанция (в случай на урок) и спасителна жилетка. Участниците трябва да носят със себе си кърпа, слънцезащитен крем, вода за пиене, желателно неопрен (но не задължително), ликра.
Брой участници Ваучерът важи за един участник, за 1, 3 или 5 урока, с опция за наем. Можеш да закупиш ваучери за повече участници, но всеки урок се провежда индивидуално.

Повече информация

ВАЖНО

Всеки урок е с времетраене 20 мин практика във водата, като първият включва кратък теоретичен курс на сушата.

Не се допуска сърфиране със слънцезащитни, диоптрични очила (освен в определени случаи) и други видове шнорхели и маски. Допускат се лица над 10 г. и под 150 кг.

Уроците се провеждат индивидуално, с инструктор. След 3-5 урока можеш да наемеш e-foil самостоятелно с допълнително заплащане.

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail - 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.
messenger-chat-icon

Отвори FB Messenger

Или потърси gifto.bg в приложението

viber-chat-icon

Отвори Viber

Или потърси gifto.bg в приложението

faq-chat-icon

FAQ

Виж често задавани въпроси

Купи ваучер

1. Избери ваучер
2. Добави опаковка
3. Напиши пожелание

Идеално за подарък или ако искаш да заявиш резервация после.

Купи и резервирай

1. Избери ваучер
2. Заяви резервация
3. Плати лесно онлайн

Ще видиш следващите стъпки за потвърждаване на резервацията.

Плати с ваучер

Имаш ваучер за друго преживяване? Въведи кода и заяви резервация за това преживяване.
Имаш код за отстъпка? Избери “Купи и подари” или “Купи и резервирай” и въведи кода по време на плащането.