Рисуване с къна за твоето парти до 10 души – София

Рисуване с къна за твоето парти до 10 души – София
София
ID16035

гр. София

Организирай мечтаното моминско парти, рожден ден, тиймбилдинг или друго събитие – преживяването ще бъде още по-магическо с изненада рисунка с къна за всеки гост. 

Добави акцент в твоята визия – не само красив маникюр и бижута, но и временно тату със специална символика и значение!

Подари впечатляващо преживяване на твоите близки и приятели в гр. София – позволи им да се докоснат до същината на древното изкуство.

Подари това преживяване на свой близък, или заяви резервация сега!

Преживяването не се предлага в момента

гр. София

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
Безкрайна валидност

АКЦЕНТИ

Разнообразие от рисунки с къна за твоето звездно парти. Заложи на идентични изображения, на една тематика или по индивидуален избор на всеки. 

Превърни празника в истинско забавление – организирай оригинално моминско парти, тиймбилдинг или изненадай рожденик, като подариш рисунки с къна за 10 човека.

Направи уникални и запомнящи се снимки, включващи най-важните акценти от събитието, и запаметяващи красивите рисунки по тялото.

Какво ще се случи

Рисуване с къна за твоето парти – древно изкуство с изключителна символика и любим аксесоар на дамите по целия свят. 

С този оригинален и впечатляващ подарък ти и гостите ти ще можете да се насладите на изящна украса върху тялото или ръцете от студио Henna Tattoo София.

Рисунките с къна представляват временни татуировки, красиви и елегантни, а ароматът на къната е завладяващ и релаксиращ.

Има опция за избор от каталог или предварително коментирана идея. Възможно е всички да са с еднакви рисунки, в един стил и тематика, или напълно различни. Рисунките се правят върху тялото или ръцете, в зависимост от желанието на клиентите.

За тези, които внасят по-дълбок смисъл в рисуването с къна, се предлага изрисуване на една от 7-те чакри, както и включване на символи, носещи късмет, благоденствие, просперитет, мъдрост, здраве и други. Подари нещо необичайно!

Ваучерът важи за партита, които се организират на територията на град София и близки градове.

Преживяването е подходящо за моминско парти, тиймбилдинг, тийнейджърски партита, тематични събития, рождени дни и всякакви поводи – казано накратко, няма никакви ограничения. 

Къната е материал с натурален състав, което я прави изключително безопасна за употреба. Рисунките издържат до около 10 дни – един чудесен повод твоите гости да помнят преживяното от твоето парти за по-дълго. 

Подари тази безценна емоция на твоите близки и приятели, независимо от възрастта и индивидуалната същност.

Когато красотата говори, думите са излишни!

Кога?

Рисуване с къна се извършва целогодишно, всеки ден, с предварителна резервация.

Условия

Резервация Резервирай час за рисуване с къна на събитие възможно най-рано, не по-късно от 3 дни предварително.
Отмяна и промяна За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия.
Времетраене Зависи изцяло от избора на рисунка. Обикновено една рисунка отнема 30-40 мин, а след това е необходимо да изсъхне за около 30 мин. (не е нужно да оставаш на място).
Брой участници Ваучерът важи за 10 човека (10 рисунки). За групи над 10 човека се свържи с нас за специални условия.
Включва
  • 10 рисунки с къна (10-15 см) за 10 човека
  • Напълно натурални материали
Не включва
  • По-голяма рисунка, допълнително камъни/брокат - с доплащане на място
  • Повече рисунки - с доплащане на място
Ограничения Рисуването с къна не се препоръчва при хора с кожни проблеми или податливи на такива, въпреки че материалите са напълно естествени и не предизвикват кожни раздразнения, зачервявания и алергични реакции. Къната е с натурален състав – без химия, примеси и др.
Облекло и съвети Горният слой на къната трябва да изсъхване добре, което означава, че не трябва да се пипа или докосва до нищо, за да не се размаже. Имай го предвид, за да бъдеш облечен с подходящи дрехи. Например, ако мястото е на гърба или на кръста, трябва да си с блуза с гол гръб или бюстие.

Повече информация

ВАЖНО

Рисуването с къна на събитие важи за територията на гр. София и близките градове.

Ваучерът важи за 10 рисунки (10-15 см), за 10 човека – за по-големи групи се свържи с нас за специални условия. С доплащане на място може да се изрисуват допълнително рисунки, по-големи или с камъни/брокат.

Рисуване с къна не се препоръчва при хора с кожни проблеми или податливи на такива, въпреки че къната е естествен материал, който не предизвиква кожни раздразнения, зачервявания и алергични реакции.

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail - 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Често задавани въпроси

  • Как работи Gifto?
  • Как ще получа ваучера?
  • Как да използвам ваучера?

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно