Кафе предизвикателство – игра за кафе любители в София

Кафе предизвикателство – игра за кафе любители в София

Търсиш специален подарък за приятел. любим човек, колега или роднина?

Ако знаеш, че получателят обича кафето и новите преживявания, то тогава едно кафе предизвикателство със сигурност ще е впечатляващо и незабравимо.

Поднеси уникален подарък или поглези себе си с нещо, което ще те накара да разнообразиш ежедневието си с кафе предизвикателство за един, двама или шестима.

Преживяването не се предлага в момента
Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

3 локации в центъра на гр. София

Бърза доставка
Удобно плащане
Безплатна замяна
1 година валидност

АКЦЕНТИ

Открий нови кафе вкусове и се потопи в магията на кафето с кафе предизвикателство.

Чудесна идея за подарък на всеки любител на кафето и на всичко свързано със съвършените му аромати и вкусове.

Очакват те приключения из столицата, кафе дегустации, много нови интересни факти от света на кафето и споделени моменти.

Какво ще се случи

Предизвикваме те да се включиш в една забавна, незабравима и ароматна игра! Открий едно кафе сред няколко, а докато стигнеш до крайната точка – дегустирай кафета, приготвени по различни методи.

За да завършиш предизвикателството, е необходимо да посетиш всеки един от трите магазина в София, където ще можеш да дегустираш едно специално кафе, приготвено пред очите ти по майсторски начин. Можеш да започнеш играта на което и да е от трите места, но трябва да минеш и през трите в рамките на деня. Всяка седмица предизвикателството е различно, затова не е възможно да приключиш следващата неделя. Във всеки магазин професионален бариста ще използва различен уред за приготвянето на кафето. Ще имаш възможността да го опиташ и да запаметиш своите наблюдения и коментари в специален дегустационен дневник.

На всяка точка от приключението ще получиш и по жокер от баристите. Жокерът ще е във вид на информация за кафето, което дегустираш.

В края на всеки тур, всеки участник трябва да направи своето предположение за това какво е било кафе, което е дегустирано, и да предаде своя отговор на баристата. А един от участниците, които са познали правилния отговор, ще спечели и голяма, вълнуваща награда!

Печелившият ще бъде изтеглен от томбола, която се организира всеки месец.

Кога?

Кафе предизвикателствата се организират всяка неделя, от 10:00 ч до 16:00 ч. Можеш да започнеш когато искаш, но трябва групата да е приключила до 16 ч на същия ден.

Условия

Резервация Провежда се всяка неделя, свържи се с организатора, за да запазиш своето място.
Отмяна или промяна на резервация За отмяна или промяна на вече направена резервация трябва да се свържеш директно с организатора на преживяването при посочените в инструкциите условия.
Времетраене Кафе предизвикателството се провежда всяка неделя от 10:00 ч до 16:00 ч. Времетраенето зависи изцяло от теб – можеш да започнеш когато желаеш, но трябва да приключиш до 16 ч.
Включено
 • Професионални баристи
 • Дегустация на кафе
 • Предизвикателство
 • Възможност за награда
Не включено
 • Транспорт
 • Видео
Брой участници Ваучерът важи за един до 6 души. Преживяването е групово и се провежда с минимум 4, максимум 10 души – възможно е да има и други участници освен вас.

Повече информация

 • Ограничения
  Всеки е добре дошъл да се включи в кафе предизвикателството. Важно е да отбележим, че по време на преживяването се консумира кофеинова напитка.
 • Мога ли да доведа приятели?

ВАЖНО

За да преминеш успешно през предизвикателството, трябва да посетиш три обекта в центъра на София за един ден.

Можеш да започнеш предизвикателството от локация по твой избор, но е важно да посетиш и трите посочени места в рамките на деня.

Тегленето на победител за месеца се извършва от организатора в първия понеделник на всеки месец. След последното кафе предизвикателство за изминалия месец, победителят се обявява в Инстаграм и Фейсбук на организатора.

Подарявай модерно

Електронен ваучер

По e-mail - 24/7!

Избери електронен ваучер и ще го получиш веднага след завършването на поръчката. Вземи 1лв отстъпка за всеки е-ваучер.

Имейл честитка

E-mail честитка

В посочения ден ще изпратим на получателя празнично оформен поздравителен имейл, с твое пожелание и ваучер за незабравимо преживяване.

Хартиен ваучер

Подаръчен ваучер

Принтиран върху плътна хартия, поставен в ярка подаръчна опаковка, този ваучер ще ти бъде изпратен с Еконт до избрания офис или адрес.

Често задавани въпроси

 • Как работи Gifto?
 • Как ще получа ваучера?
 • Как да използвам ваучера?

Благодарим ти!

Съобщението беше изпратено успешно
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.
messenger-chat-icon

Отвори FB Messenger

Или потърси gifto.bg в приложението

viber-chat-icon

Отвори Viber

Или потърси gifto.bg в приложението

faq-chat-icon

FAQ

Виж често задавани въпроси